Έλκη

Προϊόντα

Εγκαύματα

View All

Το έγκαυμα είναι ένας θερμικός τραυματισμός του δέρματος που προκαλείται από θερμότητα, χημικούς ή φυσικούς παράγοντες. Συνήθως ορίζεται ως προς το βάθος καύσης όπως 1ος βαθμός/ Επιφανειακός, 2ος βαθμός/ Μερικό Πάχος ή 3ος βαθμός/ Πλήρες πάχος. Διαθέτουμε μια σειρά επιθεμάτων για τη διαχείριση εγκαυμάτων μερικού πάχους και ένα σύστημα διαχείρισης κοπράνων για τη διαχείριση επιπλοκών που σχετίζονται με εγκαύματα.

Διαβητικά έλκη ποδιών

View All

Το διαβητικό έλκος ποδιού είναι μια συχνή επιπλοκή του σακχαρώδη διαβήτη. Ένα έλκος θα αναπτυχθεί εάν υπάρξει σπάσιμο στο δέρμα το οποίο δεν προχωρά προς επούλωση, λόγω της υποκείμενης διαβητικής πάθησης. Τα διαβητικά έλκη ποδιών απαιτούν προσεκτική διαχείριση και διαθέτουμε μια σειρά προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση αυτών των ελκών.

Έλκη ποδιών

View All

Το έλκος του ποδιού είναι μια διάσπαση του ιστού στο πόδι. Τα έλκη των ποδιών είναι συνέπεια κακής ροής αίματος , λόγω προβλημάτων με τα ίδια τα αιμοφόρα αγγεία ή λόγω υποκείμενης νόσου που διακυβεύει την αποτελεσματική ροή του αίματος. Έχουμε μια σειρά προϊόντων που βοηθούν στη διαχείριση αυτών των ελκών.

Τραύματα υπό πίεση Στάδιο I & II

View All

Στάδιο 1 Έλκος πίεσης: Το δέρμα είναι άθικτο με μία περιοχή ερυθρότητας που δεν υποχωρεί μετά από αποφόρτιση για 20-30 λεπτά. skin.

Στάδιο 2 Έλκος πίεσης: πάρχει ένα μερικώς ανοικτό έλκος που είναι στο πάχος του δέρματος (ρηχό) με τυπικά ερυθρό- ροζ χρώμα.

Τραύματα υπό πίεση Στάδιο III & IV

View All

Στάδιο 3 Έλκος πίεσης: Υπάρχει άνοιγμα στο πλήρες πάχος του δέρματος (βαθύτερα από την επιδερμίδα) που έχει κυρίως ερυθρή ή ροζ βάση χωρίς ορατό οστό ή τένοντα με ελάχιστες νεκρώσεις .

Στάδιο 4 Έλκος πίεση:Πλήρους πάχους άνοιγμα του δέρματος που περιλαμβάνει εκτεθειμένο οστό, τένοντα, μυ και μικρές νεκρωτικές εστίες

Ανοικτά χειρουργικά τραύματα

View All

Οι ανοιχτές χειρουργικές πληγές αφήνονται να επουλωθούν λόγω δευτερεύουσας πρόθεσης, η οποία περιλαμβάνει την φυσική επούλωση του τραύματος και βασίζεται στον κοκκιώδη ιστό που προκύπτει από τη βάση του τραύματος για την κάλυψη του ελλείμματος ιστού που δημιουργείται από τη χειρουργική επέμβαση.

Κλεστά χειρουργικά τραύματα

View All

Σε κλειστά τραύματα, τα άκρα του δέρματος προσεγγίζονται εκ νέου με ράμματα, συνδετήρες, κόλλες ιστού ή κολλητικές λωρίδες και αφήνονται να επουλωθούν από την αρχική πρόθεση.

Εκδορά άνοιγμα δέρματος

View All

Τραύμα που εμφανίζεται στα άκρα των ηλικιωμένων ως αποτέλεσμα μόνο της τριβής ή των δυνάμεων διάτμησης και τριβής.