Φροντίδα Στομίας

Προϊόντα

Βάσεις Τεχνολογίας Durahesive®

View All
Βάσεις Τεχνολογίας Durahesive®

Οι βάσεις με τεχνολογία Durahesive® είναι σχεδιασμένες για στομίες με υδαρείς κενώσεις σε σχέση με άλλες βάσεις που μπορεί να διασπαστούν από τα υγρά της στομίας,Η χρήση αυτών των βάσεων εμποδίζει την διαρροή των υγρών.

Βάσεις Τεχνολογίας Stomahesive®

View All
Βάσεις Τεχνολογίας Stomahesive®

Οι βάσεις Stomahesive® συνίστανται για ανθρώπους που η στομία τους έχει σχηματισμένες ή ημισχηματισμένες εκκρίσεις.Το υλικό της βάσης επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή τόσο σε ξηρό όσο και υγρό δέρμα.Συγκρατείται σταθερά στο δέρμα και το προστατεύει από τους ερεθισμούς.

Esteem® Σύστημα ενός τεμαχίου

View All
Esteem® Σύστημα ενός τεμαχίου

Ευέλικτο και διακριτικό, Esteem® το σύστημα ενός τεμαχίου είναι η λύση που συνδυάζει την βάση και τον σάκο σε μια ενιαία μονάδα, επιτρέποντας μια απλή, ασφαλή και άνετη εμπειρία. Διαθεσιμο με τεχνολογία Stomahesive® που προσκολάτε απαλά και προστατεύει το δέρμα. Ο αδειαζόμενος σάκος διαθέτει κλείστρο InvisClose® .

SUR-FIT® AutoLock® two-piece products

View All
SUR-FIT® AutoLock® two-piece products

SUR-FIT® AutoLock® ostomy system features the exclusive automatic-locking flange technology. With a light touch, the coupling mechanism between the pouch and barrier securely locks in place, minimizing pressure on the abdomen. The coupling ring is easy to use and great for people with reduced hand to eye coordination.

Βάσεις Τεχνολογίας ConvaTec Moldable ™

View All
Βάσεις Τεχνολογίας ConvaTec Moldable ™

Ανακαλύψτε τη βελτιωμένη προστασία του δέρματος - Οι βάσεις ConvaTec Moldable Technology™ βοηθούν στην πρόληψη δερματικών επιπλοκών εξαλείφοντας τα κενά μεταξύ της στομίας και του συγκολλητικού υλικού.Το μαλακό, εύκαμπτο, αυτοκόλλητο τμήμα της βάσης ανοίγει για να ταιριάζει στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα της στομίας, χωρίς να απαιτείται κόψιμο. Το εύκαμπτο τμήμα της βάσης αγκαλιάζει απαλά το περιγράμμα της στομίας δημιουργώντας μια ασφαλή, εξατομικευμένη εφαρμογή.

Natura® Σύστημα δύο τεμαχίων

View All
Natura® Σύστημα δύο τεμαχίων

Το μόνο σύστημα Στομίας Δύο Τεμαχίων που προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας moldable.Το σύστημα στομίας Natura® είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίεςστην βάση.Ο πλαστικός δακτύλιος σύζευξης επιτρέπειστην βάση και στον σάκο να κουμπώνουν μεταξύ τους για ηχητική ασφάλεια. Στο σύστημα Δύο Τεμαχίων Natura® με τεχνολογία ConvaTec Moldable οι βάση αγκαλιάζει με προσοχή την περιφέρεια της στομίας και προσαρμόζεται στις ιδαιτερότητες της με ασφάλεια χωρίς την χρήση ψαλιδιού.

ActiveLife® Σύστημα Ενός Τεμαχίου

View All
ActiveLife® Σύστημα Ενός Τεμαχίου

The one-piece system that patients and nurses have trusted for more than 20 years. Lightweight and flexible, ActiveLife® ostomy system is a simple, easy-to-use, ostomy system that combines the skin barrier and pouch into one unit. ActiveLife® one-piece drainable pouch with Stomahesive® Skin Barrier is designed for maximum comfort.

Βοηθητικά Προϊόντα

View All

Άλλα Προϊόντα

View All
Άλλα Προϊόντα

Νέα οστομικά προϊόντα