Πολιτική απορρήτου

Ισχύει από: 22 Μαΐου 2018
Τελευταία ενημέρωση: 22 Μαΐου 2018

Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η εταιρεία με την επωνυμία CONVATEC ΕΛΛΑΣ Α.Ε., η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής (Λεωφ.Μεσογείων αρ.317 και Λοκρίδος) και εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής, «Εταιρεία»), σέβεται την ιδιωτικότητά σας και δεσμεύεται να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα.

Με το παρόν έγγραφό της, η Εταιρεία σας ενημερώνει για το πώς πρόκειται να προστατεύσει τα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ανεξάρτητα από το από πού την επισκέπτεστε.

Επίσης, η Εταιρεία με το παρόν σας παρέχει πληροφορίες και για τυχόν άλλες επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία και σκοπεί στο να σας ενημερώσει για τα δικαιώματά σας και πώς σας προστατεύει η νομοθεσία.

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το κατωτέρω γλωσσάριο προκειμένου να είστε σε θέση να καταλάβετε το περιεχόμενο κάποιων από τους όρους που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Δήλωση Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


1. Σημαντικές πληροφορίες και Ποιοι είμαστε

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς

3. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
4. COOKIES
5. Σκοπός και διαδικασία επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
6. Αποδέκτες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
7. Διαβιβάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός της Ε.Ε.
8. Ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
9. Χρόνος Διατήρησης των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
10. Τα δικαιώματα του Υποκειμένου των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
11. Γλωσσάριο ειδικών όρων
12. Επικοινωνία

 

1. Σημαντικές πληροφορίες και Ποιοι είμαστε

Η Εταιρεία με την παρούσα Δήλωση Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σκοπεί να σας δώσει πληροφορίες για το πώς η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης αυτού του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων μπορείτε να παρέχετε μέσω αυτού του ιστότοπου κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, την αγορά ενός προϊόντος ή τη χρήση μιας υπηρεσίας. Παρέχει επίσης πληροφορίες για άλλες μεθόδους με τις οποίες η Εταιρεία μπορεί να επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες, για παράδειγμα, όταν τα άτομα τηλεφωνούν στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτήν την Δήλωση Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μαζί με οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση νόμιμης επεξεργασίας που μπορούμε να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για εσάς, έτσι ώστε να γνωρίζετε πλήρως τον τρόπο και τον λόγο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η Δήλωση Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα συμπληρώνει τις υπόλοιπες ανακοινώσεις και δεν έχει σκοπό να τις παρακάμψει.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

 

Η ConvaTec είναι μια παγκόσμια εταιρεία, αποτελούμενη από διαφορετικές νομικές οντότητες σε πολλές χώρες, οι οποίες από κοινού θα αναφέρονται ως "ConvaTec". Για τους σκοπούς της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η ConvaTec ΕΛΛΑΣ Α.Ε., δηλαδή η Εταιρεία είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά σας δεδομένα (και θα αναφέρεται ως "ConvaTec", "εμείς", "εμείς" ή "μας" ).

Ο Όμιλος ConvaTec έχει διορίσει υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO), τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του Ομίλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη ερωτήσεων σχετικά με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και όλων των άλλων ερωτημάτων προστασίας δεδομένων και έχει ορίσει το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) του Ηνωμένου Βασιλείου να είναι η κυρία εποπτική αρχή. Για τα στοιχεία επικοινωνίας του Ομίλου DPO και του ICO, δείτε παρακάτω:

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Ομίλου (DPO):______________

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: dataprivacy@convatec.com

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Convatec Group Data Protection Officer Flour 7,

3 Forbury Estate

23 Forbury Road

Reading, R G1 3JH

 

ICO: _______________

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: https://ico.org.uk/concerns/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +44 1625 545 700 (για κλήσεις εκτός Ηνωμένου Βασιλείου) 0303 123 1113 (για κλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο)

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK95AF

 

H ConvaTec ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έχει ορίσει έναν τοπικό ειδικό για την προστασία δεδομένων, για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας στα ελληνικά. Τα στοιχεία επικοινωνίας του έχουν ως εξής:

Όνομα τοπικού υπεύθυνου προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Ηλίας Σκουρλής

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Ilias.Skourlis@convatec.com

Τηλ. 210-6564740

 

Δικαιούστε να παραπονεθείτε οποτεδήποτε στο Γραφείο  Επιτρόπου πληροφοριών των Ηνωμένου Βασιλείου ή στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων www.dpa.gr

Παρόλα αυτά θα το εκτιμούσαμε αν πρώτα επικοινωνούσατε μαζί μας και μας δίνατε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ό,τι σας απασχολεί. Γι’ αυτό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε καταρχήν με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του Ομίλου.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας σχέσης παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγή στα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΤΡΙΤΩΝ

 

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας «κλικ» σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

 

 2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα, σημαίνει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ένα άτομο από το οποίο μπορεί να ταυτοποιηθεί αυτό το άτομο. Δεν περιλαμβάνει δεδομένα όπου έχει αφαιρεθεί η ταυτότητα (ανώνυμα δεδομένα) και δεν είναι δυνατή η ταυτοποίηση του προσώπου.

 

Ανάλογα με τη φύση της αλληλεπίδρασής σας με εμάς, μπορεί να συλλέξουμε, χρησιμοποιήσουμε, αποθηκεύσουμε και διαβιβάσουμε κάποια από τα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως ακολούθως:

 

• Στοιχεία ταυτότητας: περιλαμβάνουν το όνομα, το επώνυμο, το όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, τον τίτλο, την ημερομηνία γέννησης και το φύλο.

• Στοιχεία επικοινωνίας: περιλαμβάνουν τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση παράδοσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αριθμούς τηλεφώνου.

• Τα οικονομικά στοιχεία περιλαμβάνουν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού και της κάρτας πληρωμής.

• Η ειδική κατηγορία των δεδομένων υγείας περιλαμβάνει τον τύπο οστομίας, την ημερομηνία της χειρουργικής επέμβασης, τον τύπο των προϊόντων που χρησιμοποιούνται.

• Στοιχεία συναλλαγών περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τις πληρωμές προς και από εσάς και άλλες λεπτομέρειες προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε αγοράσει από εμάς. • Τα τεχνολογικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τα δεδομένα σύνδεσης, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας και την τοποθεσία, τύπους και εκδόσεις plug-in του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλες τεχνολογίες στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

• Τα δεδομένα προφίλ χρήστη περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, τις αγορές ή τις παραγγελίες σας, τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τα σχόλιά σας και τις απαντήσεις σας στις έρευνες.

• Τα δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του δικτυακού μας τόπου, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

• Τα δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας για την διενέργεια προωθητικών ενεργειών από εμάς και τα τρίτα μας μέρη και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.

 

Σε κάθε περίπτωση συλλογής δεδομένων, θα είμαστε πλήρως διαφανείς και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα εκάστοτε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργαζόμαστε και τον σκοπό της επεξεργασίας.

 

Συνέπειες μη παροχής στην Εταιρεία των δεδομένων προσωπικού σας χαρακτήρα

Όπου χρειαζόμαστε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα βάσει των όρων μιας σύμβασης που έχουμε μαζί σας και δεν μπορείτε να παράσχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε ή προσπαθούμε να συνάψουμε μαζί σας (για παράδειγμα, να σας παράσχουμε αγαθά ή υπηρεσίες). Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να ακυρώσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε σχετικά κατά τον χρόνο της ακύρωσης.

3. Πώς συλλέγονται τα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα;

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων από και για εσάς, μεταξύ άλλων μέσω άμεσων και έμμεσων αλληλεπιδράσεων. Μπορείτε να μας δώσετε την ταυτότητά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία και τα οικονομικά δεδομένα συμπληρώνοντας έντυπα ή επικοινωνώντας μαζί μας ταχυδρομικά, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που παρέχετε όταν:

 

• κάνετε αίτημα για δείγμα προϊόντος.

• αγοράσετε ένα προϊόν.

• δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας.

• εγγραφείτε σε υπηρεσία, πρόγραμμα ή δημοσίευση.

• ζητήσετε προωθητικό υλικό για προϊόντα, υπηρεσίες ή εκδηλώσεις.

• συμμετέχετε σε διαγωνισμό, προώθηση ή έρευνα

• μας λέτε τη γνώμη σας.

 

 

4. COOKIES

 

Ενδέχεται να αποθηκεύουμε ορισμένες πληροφορίες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια τεχνική που υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης που ονομάζεται "cookies". Τα cookies χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς για να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε (π.χ. να θυμάστε το όνομα χρήστη σας εάν εγγραφείτε ή συνδεθείτε), να θυμηθείτε μερικές από τις προσαρμοσμένες προτιμήσεις σας βοηθώντας μας να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστοτόπο και βοηθώντας μας να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο στα ενδιαφέροντά σας ή να μας βοηθήσετε να αποφύγουμε να ζητάμε τις ίδιες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπό μας. Τα cookies που ορίζονται από τους ιστοτόπους μας χρησιμοποιούνται μόνο από τους ιστοτόπους μας. Για να απενεργοποιήσετε ή να περιορίσετε τη χρήση των cookies, ανατρέξτε στις επιλογές που παρέχονται από το πρόγραμμα περιήγησης Internet. Εάν το κάνετε, ωστόσο, ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε με την Πολιτική Cookies.

  

WEB BEACONS

Ένας διαδικτυακός φάρος είναι μια εικόνα ή εικονοστοιχείο GIF (Graphics Interchange Format) που οι εταιρείες τοποθετούν στους ιστότοπούς τους για να επιτρέπουν σε μια εταιρεία διαφήμισης στο Διαδίκτυο ή σε εταιρεία μέτρησης κοινού να τους βοηθήσει να αναλύσουν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες και τα γενικά πρότυπα χρήσης των επισκεπτών στους ιστοτόπους τους. Χρησιμοποιούμε web beacons σε μερικούς από τους ιστοτόπους μας. Εκτός αν άλλως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν θα πωλούμε, μισθώνουμε ή παραχωρούμε και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την άδειά σας.

 

WEB SERVER LOGGING ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP  

Με ή χωρίς cookies, ο ιστότοπός μας παρακολουθεί τα δεδομένα χρήσης, όπως η διεύθυνση προέλευσης από την οποία προέρχεται ένα αίτημα σελίδας (δηλ. Η διεύθυνση IP, το όνομα τομέα), η ημερομηνία και η ώρα της αίτησης σελίδας, ο ιστότοπος αναφοράς) και άλλες παραμέτρους της διεύθυνσης URL (π.χ. κριτήρια αναζήτησης). Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση του ιστότοπου στο σύνολό του και για να καθορίσουμε ποιες περιοχές των χρηστών του ιστότοπού μας προτιμούν (π.χ. με βάση τον αριθμό των επισκέψεων σε αυτές τις περιοχές). Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε αρχεία καταγραφής και χρησιμοποιούνται από εμάς για στατιστική αναφορά.

5. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό που καθορίζουμε τη στιγμή που συλλέγονται τα δεδομένα και όταν μας το επιτρέπει ο νόμος. Πιο συχνά, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

• Στην περίπτωση που πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που πρόκειται να συνάψουμε ή έχουμε συνάψει μαζί σας.

• Όπου είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας υπό τον όρο ότι τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν των δικών μας εννόμων συμφερόντων.

• Στην περίπτωση που απαιτείται να συμμορφωθούμε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

• Στην περίπτωση που χορηγείτε τη συγκατάθεσή σας.

 

Παρακάτω παραθέτουμε, σε μορφή πίνακα, μια περιγραφή των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και σε ποιες νόμιμες βάσεις στηρίζουμε την εν λόγω επεξεργασία. Προσδιορίσαμε επίσης ποια είναι τα δικαιολογημένα συμφέροντά μας όπου κρίνεται απαραίτητο.

 

Σκοπός / Δραστηριότητα

Τύπος δεδομένων

Νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία, περιλαμβανομένου του εννόμου συμφέροντος

Για να εγγραφείτε ως νέος πελάτης

(α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) Στοιχεία επικοινωνίας

 

Εκτέλεση σύμβασης

Για να εκτελέσουμε και να παραδώσουμε την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένων:

(α) της Διαχείρισης πληρωμών, αμοιβών και τυχόν λοιπών χρεώσεων

 

(β) της επιδίωξης και είσπραξης απαιτήσεων και χρημάτων που μας οφείλονται

 

(α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) στοιχεία επικοινωνίας

(γ) οικονομικά στοιχεία

(δ) στοιχεία συναλλαγών

 

(α) Εκτέλεση σύμβασης

 

(β) Απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (για την επιδίωξη και είσπραξη απαιτήσεων και χρημάτων που μας οφείλονται)

 

Για να κάνουμε βελτιώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορεί να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα

 

(α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) στοιχεία επικοινωνίας

(γ) δεδομένα προφίλ

δ) δεδομένα χρήσης προϊόντος/ υπηρεσίας

 

Συναίνεση

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε κλήρωση βραβείων ή σε ανταγωνισμό.

(α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) στοιχεία επικοινωνίας

(γ) δεδομένα προφίλ χρήστη

 

Εκτέλεση σύμβασης

Για να διαχειριζόμαστε και να προστατεύουμε την επιχείρησή μας και αυτόν τον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της αναφοράς και της φιλοξενίας δεδομένων)

 

(α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) στοιχεία επικοινωνίας

(γ) τεχνολογικά δεδομένα

 

Απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (για τη λειτουργία της επιχείρησής μας, την παροχή υπηρεσιών διοίκησης και πληροφορικής, την ασφάλεια των δικτύων, την πρόληψη της απάτης,  καθώς και στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της επιχείρησης ή αναδιοργάνωση του ομίλου επιχειρήσεων)

 

Για να εκπληρώσετε μια συνταγή ιατρικής συσκευής όπως σας έχει συνταγογραφηθεί από έναν επαγγελματία υγείας

(α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) στοιχεία επικοινωνίας

(γ) δεδομένα υγείας

Συναίνεση

Χρήση των δεδομένων για τη βελτίωση του ιστοτόπου μας αναφορικά μ τα προϊόντα / υπηρεσίες που παρέχουμε, το την προώθηση, τις σχέσεις με τους πελάτες μας, καθώς και τις εμπειρίες μας

 

(α) τεχνολογικά δεδομένα

(β) δεδομένα χρήσης προϊόντος/ υπηρεσίας

Απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (να ορίσουμε τύπους πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να ενημερώσουμε τη στρατηγική εμπορικής προώθησης)

 

Να κάνουμε προτάσεις και συστάσεις σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 

α) Στοιχεία ταυτότητας

(β) στοιχεία επικοινωνίας (γ) δεδομένα χρήσης προϊόντος/ υπηρεσίας

(δ) τεχνολογικά δεδομένα

(ε) Δεδομένα προφίλ χρήστη

 

Συναίνεση

 

Εμπορική προώθηση

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε επιλογές σε ό,τι αφορά τη χρήση ορισμένων από τα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα, ιδίως όσον αφορά την εμπορική προώθηση και τη διαφήμιση. Από καιρού εις καιρόν θα σας αποστέλλουμε ενημέρωση για τις προωθητικές μας ενέργεις εφόσον μας έχετε ζητήσει ή έχετε συναινέσει στη λήψη προωθητικού υλικού.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να σταματήσουμε να σας αποστέλλουμε προωθητικό υλικό και ενημερωτικά μηνύματα ακολουθώντας τους συνδέσμους διαγραφής από οποιοδήποτε προωθητικό μήνυμά μας έχετε λάβει ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Στην περίπτωση που ζητήσετε κατά τα ανωτέρω να παύσουμε να σας αποστέλλουμε προωθητικό υλικό και να κάνουμε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για το σκοπό αυτό, σας γνωρίζουμε ότι αυτό δεν ισχύει σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα που μας έχετε παράσχει ως αποτέλεσμα αγοράς προϊόντος / υπηρεσίας, ανάκληση προϊόντος ή ρυθμιστικού ζητήματος, εμπειρίας προϊόντος / υπηρεσίας ή άλλων συναλλαγών.

 

6. Αποδέκτες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Ίσως χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα μέρη που αναφέρονται παρακάτω για τους σκοπούς που αναφέρονται στον πίνακα της παραγράφου 5 παραπάνω.

• Εσωτερικά Τρίτα Μέρη όπως ορίζονται με το Γλωσσάριο.

• Εξωτερικά Τρίτα Μέρη όπως ορίζονται στο Γλωσσάριο.

• Τρίτα μέρη στα οποία μπορούμε να επιλέξουμε να πωλήσουμε, να μεταβιβάσουμε ή να συγχωνεύσουμε μέρη της επιχείρησής μας ή τα περιουσιακά μας στοιχεία. Εναλλακτικά, ενδέχεται να επιδιώξουμε την απόκτηση άλλων επιχειρήσεων ή τη συγχώνευσή τους. Εάν μια αλλαγή συμβεί στην επιχείρησή μας, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Απαιτούμε από όλους τους τρίτους να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα μεταχειρίζονται σύμφωνα με το νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς, αλλά μόνο στο πλαίσιο των καθορισμένων από εμάς σκοπών επεξεργασίας και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες μας.

 

7. Διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τον σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του ομίλου ConvaTec. Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα του ομίλου ConvaTec, αυτό μπορεί να συνεπάγεται τη διαβίβαση των δεδομένων σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Όταν πραγματοποιείται μεταφορά προσωπικών δεδομένων μεταξύ εταιρειών του Ομίλου ConvaTec, θα εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα έχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας που έχουν στην Ε.Ε., απαιτώντας από το δικαιούχο της νομικής οντότητας ConvaTec να υπογράψει τις υποχρεώσεις προστασίας δεδομένων που περιέχονται στο GDPR. 

Επίσης, πολλοί από τους τρίτους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών (για παράδειγμα, σύμβουλοι υποστήριξης IT ή πράκτορες προώθησης) έχουν έδρα εκτός της Ε.Ε., έτσι ώστε η επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων θα συνεπάγεται διαβίβαση δεδομένων εκτός της Ε.Ε..

Κάθε φορά που διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από την Ε.Ε. σε τρίτη χώρα, διασφαλίζουμε ότι παρέχεται επαρκής προστασία για την διαβίβαση αυτή χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες συμβάσεις που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλέπε «Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Πρότυπα συμβάσεων για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτες χώρες».

Εναλλακτικά, όπου χρησιμοποιούμε τρίτα πρόσωπα- παρόχους που εδρεύουν στις ΗΠΑ, μπορούμε να τους διαβιβάσουμε δεδομένα εάν αποτελούν μέρος της Ασπίδας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία απαιτεί να παρέχουν επαρκή προστασία στα προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται μεταξύ της Ε.Ε. και τις ΗΠΑ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ.

Παρακαλούμε Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο μηχανισμό που χρησιμοποιούμε κατά την διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων εκτός της Ε.Ε.

 

8. Ασφάλεια των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τυχόν απώλεια, χρήση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και οιαδήποτε αλλαγή ή αποκάλυψη αυτών. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους, τους εργολάβους και άλλους τρίτους που έχουν ανάγκη να γνωρίζουν. Θα επεξεργαστούν μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και θα υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

 

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πιθανής παραβίασης των προσωπικών δεδομένων. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερώσουμε σχετικώς τόσο εσάς όσο και τους αρμόδιους ρυθμιστικούς φορείς σύμφωνα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας.

9. Χρόνος Διατήρησης των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Για πόσο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μου δεδομένα;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή ενημερωτικών απαιτήσεων (reporting requirements).

Για να καθορίσουμε την κατάλληλη περίοδο διατήρησης προσωπικών δεδομένων, εξετάζουμε τον όγκο, τη φύση και τον τυχόν ευαίσθητο χαρακτήρα των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή την αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και αν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα, καθώς και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις. 

Πληροφορίες για τις περιόδους διατήρησης των διαφόρων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων είναι διαθέσιμες στην «Πολιτική Διατήρησης» που μπορείτε να ζητήσετε από εμάς Επικοινωνώντας μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να ανωνυμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ 'αόριστον χωρίς άλλη ειδοποίηση προς εσάς.

10. Τα δικαιώματα σας ως Υποκείμενο των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δυνάμει της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα δικαιώματα:

• Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

• Ζητήστε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων.

• Ζητήστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

• Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

• Ζητήστε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

• Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων.

• Δικαίωμα ανάκλησης συναίνεσης.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, παρακαλούμε Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνήθως δεν επιβάλλονται χρεώσεις

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ανωτέρω δικαιώματά σας). Ωστόσο, ενδέχεται να σας επιβάλλουμε ένα εύλογο τέλος στην περίπτωση που το αίτημά σας είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα του. Εναλλακτικά σε μία τέτοια περίπτωση, ενδέχεται να αρνηθούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

 

Τι ενδέχεται να χρειαστούμε από εσάς

Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας προκειμένου να επιταχύνουμε την απάντησή μας.

 

Χρόνος απόκρισης στα αιτήματά σας

Προσπαθούμε να απαντούμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματά σας μέσα σε ένα (1) μήνα από την υποβολή τους. Περιστασιακά μπορεί να χρειαστεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) μηνός εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει περισσότερα αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας ενημερώσουμε σχετικώς.

11. Γλωσσάριο

Νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Το έννομο συμφέρον σημαίνει το ενδιαφέρον της επιχείρησής μας για τη διεξαγωγή και τη διαχείριση της επιχείρησής μας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία / προϊόν και την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Βεβαιώνουμε ότι εξετάζουμε και εξισορροπούμε κάθε δυνητικό αντίκτυπο σε εσάς (θετικά και αρνητικά) και τα δικαιώματά σας προτού επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα έννομα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες στις οποίες τα συμφέροντά σας υπερισχύουν των εννόμων συμφερόντων μας (εκτός εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο). Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προβαίνουμε στην εκτίμηση του ποια έννομα συμφέροντα υπερισχύουν σε κάθε συγκεκριμένη δραστηριότητα, τα δικά σας ή της επιχείρησής μας, Επικοινωνώντας μαζί μας

Η εκτέλεση της Σύμβασης σημαίνει την επεξεργασία των δεδομένων σας όταν είναι αναγκαία για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ή την κατ’ αίτησή σας λήψη των απαιτούμενων μέτρων στο στάδιο πριν από τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης.

Η συμμόρφωση με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση σημαίνει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτό είναι απαραίτητο για συμμόρφωση της Εταιρείας με νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

Τρίτα μέρη

Εσωτερικά Τρίτα Μέρη: Άλλες εταιρείες του ομίλου ConvaTec οι οποίες μπορούν να ενεργούν ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας ή εκτελούντες την επεξεργασία (ανάλογα με τη φύση της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων) και που παρέχουν, για παράδειγμα, υπηρεσίες πληροφορικής και διαχείρισης συστημάτων και αναλαμβάνουν leadership reporting.

Εξωτερικά Τρίτα Μέρη:

• Οι πάροχοι υπηρεσιών που λειτουργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία οι οποίοι  παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και διαχείρισης συστημάτων.

• Επαγγελματικοί σύμβουλοι που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, τραπεζιτών, ελεγκτών και ασφαλιστών που παρέχουν συμβουλευτικές, τραπεζικές, νομικές, ασφαλιστικές και λογιστικές υπηρεσίες.

• Φορολογικές αρχές, ρυθμιστικές αρχές και άλλα αρμόδια όργανα που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας οι οποίοι σε συγκεκριμένες περιστάσεις απαιτούν την υποβολή στοιχείων σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας.

Τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τη νομοθεσία:

Έχετε το δικαίωμα:

 

(α) Να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστά ως "αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων"). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι το επεξεργαζόμαστε νόμιμα.

 

(β) Να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε διορθωμένα τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.

 

(γ) Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων («δικαίωμα στη λήθη»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος και νομιμοποιητική βάση να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε κάνει επιτυχώς χρήση του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. Παρακάτω), όπου ενδέχεται να έχουμε επεξεργαστεί τα δεδομένα σας παρανόμως ή όπου πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τον τοπικό νόμο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας ειδοποιηθούν, κατά περίπτωση, κατά το χρόνο υποβολής του αιτήματός σας.

 

(δ) Να εκφράσετε αντίρρηση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτή βασίζεται σε έννομο συμφέρον μας (ή σε έννομο συμφέρον τρίτου) και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας καθώς αισθάνεστε ότι επηρεάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αμφισβητήσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας οι οποίοι (νόμιμοι λόγοι) υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

 

(ε) Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) στην περίπτωση που να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων,

(β) στην περίπτωση που η επεξεργασία των δεδομένων είναι παράνομη, αλλά εσείς δεν επιθυμείτε την διαγραφή των δεδομένων,

(γ) στην περίπτωση που δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά εσείς επιθυμείτε να τα διατηρήσουμε για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών σας αξιώσεων.

(δ) έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία των δεδομένων σας, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε αν έχουμε υπέρτερους νόμιμους λόγους για την επεξεργασία.

 

(στ) Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτο που έχετε επιλέξει τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφότυπο. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για την περίπτωση που η επεξεργασία γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα, και έχετε δώσει τη συναίνεσή σας ή τα δεδομένα σας ήταν απαραίτητα για την εκτέλεση της μεταξύ μας συμβάσεως. 

 

(ζ) Να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συναίνεσή σας, στις περιπτώσεις εκείνες που η συναίνεσή σας αποτελεί τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της συναίνεσής σας. Εάν ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες σε εσάς. Θα σας συμβουλέψουμε αν συμβαίνει αυτό τη στιγμή που ανακαλείτε τη συναίνεσή σας.

12. Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Όμιλος ConvaTec έχει διορίσει υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO), τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του Ομίλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη ερωτήσεων σχετικά με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και όλων των άλλων ερωτημάτων προστασίας δεδομένων και έχει ορίσει το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) του Ηνωμένου Βασιλείου να είναι η κυρία εποπτική αρχή. Για τα στοιχεία επικοινωνίας του Ομίλου DPO και του ICO, δείτε παρακάτω

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Ομάδα DPO:_________________

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dataprivacy@convatec.com

Ταχυδρομική διεύθυνση: Σύμβουλος προστασίας δεδομένων του ομίλου ConvaTec

Όροφος 7, 3 Forbury Estate

23 Forbury Road

Ανάγνωση, RG1 3JH

Ηνωμένο Βασίλειο

 

ICO: ____________

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: https://ico.org.uk/concerns/

Αριθμός τηλεφώνου: +44 1625 545 700 (εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου) 0303 123 1113 (για το Ηνωμένο Βασίλειο)

 

Ταχυδρομική διεύθυνση: Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK95AF

 

H ConvaTec ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έχει ορίσει έναν τοπικό ειδικό για την προστασία δεδομένων, για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας στα ελληνικά. Τα στοιχεία επικοινωνίας του έχουν ως εξής:

Όνομα τοπικού υπεύθυνου προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Ηλίας Σκουρλής

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Ilias.Skourlis@convatec.com

Τηλ. 210-6564740

 

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία ανά πάσα στιγμή στο ICO ή στο [δώστε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της τοπικής εποπτικής αρχής προστασίας δεδομένων. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με την ομάδα GDPR]. Θα εκτιμούσαμε όμως την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας προτού προσεγγίσετε την εποπτική αρχή, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Ομάδας ή στον τοπικό Ειδικό για την Προστασία των Δεδομένων σας.

 

 

 

 

© 2018 ConvaTec Inc.

Απαιτούνται cookies για να λειτουργήσει ο ιστότοπος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, μας βοηθούν να γνωρίζουμε λίγο το πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, γεγονός που βελτιώνει την εμπειρία περιήγησης. Τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση μόνο του περιεχομένου σελίδας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, υποδεικνύετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookie. Μπορείτε να αποκλείσετε τη χρήση cookies ακολουθώντας τις οδηγίες "Πώς να αποκλείσετε και να αποφύγετε τα cookies"

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την  Πολιτική Cookie