ΜΠΟΡΩ με  Esteem™+ convex

Στομία

Σειρά Esteem+ Flex Convex

Πληροφορίες για τα προϊόντα
Ως πιο πρόσφατη προσθήκη στα συστήματα ενός τεμαχίου για τη στομία, το σύστημα  Esteem™+ Flex Convex συνδυάζει την άνεση και την ελευθερία της ευελιξίας με την σταθερότητα της κυρτότητας.

Το σύστημα Esteem™+ Flex Convex εφαρμόζει στο περίγραμμα του σώματός σας, κινείται μαζί σας, και συμβάλλει στο να έχετε αυτοπεποίθηση για να ζήσετε την ζωή σας όπως εσείς θέλετε.

 


Τα Προϊόντα EsteemTM+ Flex Convex είναι διαθέσιμα  σε ποικιλία σάκων κλειστών ,ανοικτών και ουρητηροστομίας με έτοιμο άνοιγμα και με δυνατότητα προσαρμογής καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος σχημάτων και μεγεθών στομίας .

Κυρτότητα

 

esteem-flex-convexity

Κινείται μαζί σου  – η ευέλικτη κυρτότητα προσαρμόζεται στα περιγράμματα του σώματος για άνεση και εύκολη τοποθέτηση.

Σχεδιασμένη για την προστασία του δέρματος και την ασφάλεια – Η υδροκολλοειδής βάση είναι σχεδιασμένη να μένει σταθερή συμβάλλοντας στην μείωση των διαρροών.Οι απαλές κωνικές βάσεις εμποδίζουν να πιάνεται στα ρούχα.

 

  

Σάκος

  • Άνεση και διακριτικότητα – Απαλό και ήσυχο ύφασμα
  • Ξενοιασιά – διαχωρισμένο ύφασμα παράθυρο με εύκολη θέαση για ασφαλή τοποθέτηση και παρακολούθηση
  • Εμπιστοσύνη– Το φίλτρο στους κλειστούς και ανοικτούς σάκους βοηθάει στην μείωση των οσμών και της διόγκωσης, ενώ η βαλβίδα μη παλινδρόμησης στους σάκους ουρητηροστομίας εμποδίζει την επιστροφή των ούρων 

 

Φίλτρο στους κλειστούς και ανοικτούς σάκους
Esteem_Filter_Diagram_Large

 

  • Καθησύχαση–η δομή του κλειστού και του ανοικτού σάκου είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει το φίλτρο από τις εκκρίσεις της στομίας

 Esteem_Flex_Filter

 

Κλείσιμο ανοικτού σάκου

 

Esteem_plus_convex_breakdown

  • Απλό κούμπωμα ασφαλείας –το κλείσιμο χωρίς κλιπ στον ανοικτό σάκο διευκολύνει τον καθαρισμό και το άδειασμα του σάκου